Vårt arbeid

"Alle barn har en gnist i seg, alti vi trenger er å tenne den!" Roald Dahl

Læring av begreper;

Vi er opptatt av å snakke med barn på barns premisser, vi snakker med de, ikke til eller om de. Vi har samlingsstunder med fokus på språk, vi bruker eventyr (snakkepakka) og permen "Språksprell". Vi øver inn og jobber med forståelse av sangtekster.

Fester;

Vi øver inn sanger/teaterstykker i løpet av året. Dette blir vist frem på juleavslutningsfester og sommerfester. I år (2018) jobber vi med Bukkene bruse!!! Vi har fokus på at alle skal tørre å stå forran en forsamling, dette mener vi er viktig å ta med seg i resten av livet.

Tur;

Hver tirsdag går vi på tur. Vi går både i nærområdet og lengre turer med buss, tog og båt. Vi besøker teater og museum i løpet av året. Sognsvann med grilling av pølser er også blitt en tradisjon:-) På vinteren er det skiskole for de største barna.

Gymsal;

Hver onsdag og torsdag går vi i gymsalen, som ligger rett ved siden av. Der har vi minirøris og vi kan løpe inne!!!!! Hinderløyper og "haien kommer" er en schlager...

Forming;

Gjennom året jobber vi to dager i uka med forming. Vi jobber mye med form og farge. Det lages masse fint, som blir stilt ut, før barna tar det med seg hjem.